5 platser öppna för individuell coachning

Vill du bli coachad i en förändring du önskar göra eller en frågeställning du söker svar på?

Nu öppnar jag upp 5 platser för individuell coachning. Coachningen sker i första hand på distans via telefon eller digitalt och består av ett introduktionsmöte á 30 minuter, upp till 5 coachnings tillfällen á 60 minuter samt ett uppföljningsmöte á 45 minuter.

Priset för Coachningspaketet är 249 euro och Coachningen sker på överrenskomna tider mellan januari-maj under onsdagar 9-14.

Tag kontakt på omhulda(at)outlook.com så bokar vi in!

Respons från andra jag coachat:

”Vilken upplevelse! Jag fick ett nytt perspektiv och stöd till de tankar jag redan funderat över en längre tid, en bekräftelse till att våga handla för att nå mina drömmar. Coachandet har hjälpt mig att även själv organisera mina egna tankar, av det viktiga i livet och agera för att komma dit vart jag vart jag vill. Jag hoppas att alla hade möjlighet till att bli coachade i sitt liv.”

”Givande Coachning! Rekommenderar varmt!”

”Tack vare coachning med Kristina hittade jag svar på vilka val jag ska göra i vardagen för att nå mina framtidsmål. Jag kan varmt rekommendera henne till dig som vill komma vidare i din tankeprocess och vill skapa drömmar till verklighet.”  

”Jag lade upp ett mål som nåddes snabbare än planerat.”

”Jag har blivit tryggare.”

”Coachningen hjälpte mig hitta en roll som jag trivs med.”

”Det har varit givande, fick insyn om hur mycket det omedvetna påverkar och hur man kan hantera det för att må bättre.”

”Coachningen har gett mig förmågan att inte tvivla på mig själv och mina egenskaper. Självinsikt!”

”Detta har gett självinsikt, självförtroende, väckt tankar och idéer.”

”Gett mer kunskap om mig själv om varför jag gör som jag gör.”

Tag kontakt på omhulda(at)outlook.com så bokar vi in!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s